Lansare concurs educație anticorupție prin teatru

Lansare concurs educație anticorupție prin teatru

Astăzi, 26.10.2023, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu, Teatrul „Tudor Vianu“ și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, în baza protocoalelor de colaborare încheiate între instituții, care au ca scop contribuția la educarea tinerei generații în spiritul integrității, lansează concursul de piese de teatru pe teme anticorupție, intitulat sugestiv “Curat murdar, coane Fănică!”, ediția a II-a.

Concursul, care este inclus în seria de activități preventive dedicate Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie, constă în redactarea unei piese de teatru, într-un singur act și vizează promovarea unor mesaje anticorupție. Pot participa elevii claselor IX-XII din cadrul unităților de învățământ liceal din județul Giurgiu.

Autorii ale căror piese vor ocupa primele trei locuri, vor fi recompensați cu premii și vor primi un permis de acces gratuit la spectacolele Teatrului “Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu.

Piesa desemnată câștigătoare a concursului va fi pusă în scenă la Teatrul „Tudor Vianu”, cu elevii Școlii de teatru și va fi prezentată în premieră absolută la o dată stabilită ulterior.

Detalii cu privire la calendarul, organizarea și desfășurarea concursului se pot obține din Regulamentul de concurs, postat pe site-urile Consiliului Județean Giurgiu, Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu și Teatrului „Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu.

Direcția Generală Anticorupție

Astăzi, 26.10.2023, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu, Teatrul „Tudor Vianu“ și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, în baza protocoalelor de colaborare încheiate…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/lansare-concurs-educatie-anticoruptie-prin-teatru/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 26 octombrie 2023 19:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.