Limitatoare de viteză distruse, pe străzile din Municipiul Giurgiu

Limitatoare de viteză distruse, pe străzile din Municipiul Giurgiu

Nici nu au fost bine montate, că au și fost distruse.

Limitatoarele de viteză de pe străzile din Municipiul Giurgiu nu sunt agreate de niciun conducător auto, dar se pare că nici nu sunt de calitate.

Bucățile de cauciuc prinse cu dibluri în asfalt, pentru a reduce viteza conducătorilor auto, sunt distruse pe multe artere din Giurgiu, în special pe străzile recent modernizate.

Amplasate în vecinătatea trecerilor de pietoni, limitatoarele de viteză au început să se desprindă din carosabil, în asfalt rămânând înfipte doar diblurile și șuruburile. În alte locuri, au rămas doar o bucată-două din limitatoare, iar șoferii fac jaloane printre ele, de multe ori încălcând sau depășind linia continuă, ceea ce este interzis și chiar periculos.

foto: giurgiu-tribune.ro

Există două variante pentru situație des întâlnită în Giurgiu: fie limitatoarele nu sunt ce trebuie, adică sunt de calitate îndoielnică, fie nu sunt potrivite pentru traficul din Giurgiu și se deteriorează ușor sub roțile autoturismelor.

Potrivit caracteristicilor generale, limitatoarele și capacele sunt modulare, se imbină unul în celălalt. Limitatoarele se prind cu 4 dibluri și șuruburi, iar capacul cu 3 dibluri și șuruburi.

Nici nu au fost bine montate, că au și fost distruse. Limitatoarele de viteză de pe străzile din Municipiul Giurgiu nu sunt agreate de niciun conducător auto, dar se pare…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/limitatoare-de-viteza-distruse-pe-strazile-din-municipiul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 11 iulie 2024 12:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.