Localurile în care angajaţii sunt vaccinaţi vor fi semnalizate de autorităţi drept „sigure pentru clienţi”

La iniţiativa Prefecturii Arad, reprezentanţii DSP şi ai HoReCa s-au întâlnit pentru discuţii privind susţinerea campaniei de vaccinare, pentru a fi cuprinşi câţi mai mulţi angajaţi din domeniul ospitalităţii, care astfel şi-ar putea relua mai repede activitatea fără restricţii, relatează Agerpres.
În urma discuţiilor, mai mulţi patroni au spus că vor sprijini demersul autorităţilor şi că speră că în jur de 1.000 de angajaţi HORECA din municipiul Arad vor fi vaccinaţi în cadrul „Maratonului Vaccinării”, campanie a Primăriei Arad care va avea loc în perioada 7 – 9 mai. În cadrul acestei campanii, vor fi administrare vaccinuri Pfizer fără programare, în holul Palatului Administrativ şi în Piaţa Revoluţiei, dacă vremea o va permite. Un astfel de maraton de vaccinare a avut loc şi la Timişoara şi, de asemenea, va fi organizat şi în Capitală, tot în intervalul 7-9 mai.
Directorul DSP Arad, Horea Timiş, a declarat că restaurantele, cafenelele şi alte localuri în care cel puţin 90% dintre angajaţi sunt vaccinaţi vor fi semnalizate ca „sigure pentru clienţi”. Acest demers este susţinut de patroni, iar marca ce va fi afişată la intrare va cuprinde însemnele DSP şi ale HORECA

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.