Marian Mina despre guvernarea PSD; investiţiile au deveneit un motor de creștere economică

Marian Mina despre guvernarea PSD; investiţiile au deveneit un motor de creștere economică

 

În ultimii 5 ani, guvernul condus de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reuşit mobilizarea resurselor ţării pentru investiţii fără precedent, . fapt ce a adus un număr record de angajaţi, majorarea salariilor şi asigurarea surselor la buget pentru creșterea pensiilor.

Îtr-o postare pe pagina sa de socializare Președintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, candidat la presedinția Consiliului Județean Giurgiu, spune că PSD îşi propune ca, în următorii 5 ani, să fie canalizate peste 150 de miliarde de euro în investiţii publice, cu bani europeni sau din bugetul naţional.

 

Iată mai jos întregul text al postării;

Investiţii record, în ţara noastră, în 2023: 38,3 miliarde de euro, dublu faţă de 2019 şi cu 26% mai mari decât în 2022!
Guvernul condus de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reuşit, astfel, o performanţă extraordinară, prin mobilizarea resurselor ţării pentru investiţii fără precedent, în ultimii 5 ani. Iar acest lucru a însemnat un număr record de angajaţi, majorarea salariilor şi asigurarea surselor la buget pentru creșterea pensiilor.
Aşa cum Marcel Ciolacu şi-a asumat, în programul de guvernare, investiţiile au devneit un motor de creștere economică, în România. Pe de altă parte, alături de marile proiecte de infrastructură, fără precedent, în toată ţara sunt în derulare investiţii pentru:
– Apă şi canalizare
– Drumuri de calitate
– Unităţi de învăţământ moderne
– Sistem de sănătate îmbunătăţit
PSD îşi propune ca, în următorii 5 ani, să fie canalizate peste 150 de miliarde de euro în investiţii publice, cu bani europeni sau din bugetul naţional.

  În ultimii 5 ani, guvernul condus de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reuşit mobilizarea resurselor ţării pentru investiţii fără precedent, . fapt ce a adus un număr record de…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/marian-mina-despre-guvernarea-psd-investitiile-au-deveneit-un-motor-de-crestere-economica/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 martie 2024 21:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.