Nevaccinaţii atacă Australia: Ţara riscă să fie dată în judecată după cazul Djokovici

Problemelor australienilor nu se leagă doar de Djokovici. Ei i-au permis jucătoarei Renata Voracova (38 de ani, 82 WTA la dublu) să intre în Australia, nevaccinată, dar cu o scutire identică precum cea primită de Nole! 

După ce a început scandalul cu Djokovici, autorităţile au căutat-o pe Voracova – jucase deja un meci la Melbourne! – au aruncat-o în hotelul refugiaţilor, unde era şi Novak, şi, ulterior, au expulzat-o! 
Acum, WTA a anunţat că cehoaica a fost nedreptăţită: „Renata Voracova a urmat aceste reguli şi proceduri, a fost autorizată să intre după sosirea sa şi să participe la o competiţie. Iar apoi viza i-a fost brusc anulată, fără ca ea să facă nimic rău. Vom continua să lucrăm cu autorităţile pentru a rezolva această situaţie nefericită“. 
La rândul ei, Voracova (foto) a cerut despăgubiri: „Doar biletul de avion a costat 2.460 euro, iar antrenorul meu a călătorit cu mine. Şi apoi mai sunt costurile de cazare, cele pentru antrenament, banii pe care i-am pierdut din premii. Sper că Federaţia Australiană de Tenis îşi asumă răspunderea şi nu va trebui să apelăm la măsuri legale“, a declarat Voracova. Aceasta a trăit un şoc, după tot ce i s-a întâmplat: „Nu mă gândesc la tenis. Încă n-am procesat totul. Sunt epuizată. Nu mă aşteptam la asta, nici în cel mai urât vis, a fost prea mult“.
CITEŞTE ŞI:

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.