Noapte agitată pentru echipajele de la Direcția Județeană de Transport

Noapte agitată pentru echipajele de la Direcția Județeană de Transport

Atenționările meteo de miercuri seară au pus în alertă angajații Direcției Județene de Transport, care au fost pregătiți să intervină pe drumurile din administrare, în caz de nevoie.

Iar acest caz a fost înregistrat pe DJ 5904, tronsonul dintre Giurgiu și Vieru, unde furtuna puternică de miercuri noapte a doborât mai mulți copaci peste drum, blocând circulația și punând în pericol siguranța șoferilor și pasagerilor.

”Cu profesionalism și promptitudine, echipa noastră a intervenit imediat, folosind echipamente specializate pentru a degaja arborii și a restabili accesul în zonă.

Prin această acțiune, am demonstrat încă o dată importanța și eficiența noastră în gestionarea situațiilor de urgență, asigurând că drumul să fie sigur și funcțional pentru comunitate” – notează, pe pagina oficială a instituției, reprezentanții Direcției Județene de Transport.

Atenționările meteo de miercuri seară au pus în alertă angajații Direcției Județene de Transport, care au fost pregătiți să intervină


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/noapte-agitata-pentru-echipajele-de-la-directia-judeteana-de-transport/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 27 iulie 2023 17:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.