Rușine justiției din România!

Rușine justiției din România!

Torționarii lui Gheorghe Ursu au fost achitați. Definitiv. ICCJ a inchis azi procesul istoric în care familia disidentului omorât trebuie să plătească și cheltuieli de judecată.

17 nov 1985 – ziua in care Gheorghe Ursu a fost omorât de către doi ofițeri în penitenciarul Jilava. Pentru justiția din România nu contează lupta pentru dreptate și nici dreptatea nu este unul din deziderate.

Rușine!

Încă o palmă pe obrazul României dată de către judecătorii pe care-i plătim cu salarii uriașe tocmai pentru a ne bucura de dreptate și de aplicarea corectă a legilor intr- un stat de drept.

Rusine!

Domnule Ciolacu, pentru ce au magistrații pensii speciale și salarii fabuloase?! Pentru ce ați mințit că veți rezolva și veți anula pensiile speciale ba chiar ați afirmat că ” altfel veți pleca acasă „?

V-ați început mandatul cu minciuni,domnule Ciolacu ?!!Dacă disidentul Ursu era o rudă a dv.ce măsuri luați, domnule Ciolacu ?!

Torționarii lui Gheorghe Ursu au fost achitați. Definitiv. ICCJ a inchis azi procesul istoric în care familia disidentului omorât trebuie


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/rusine-justitiei-din-romania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 27 iulie 2023 17:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.