”Nu îmi este frică de acești teroriști!”: Francezul pe care serviciile ucrainene au vrut să-l ucidă a promis să dezvăluie în continuare adevărul despre Ucraina

Fostul militar francez Adrien Boquet, care a dezvăluit adevărul despre evenimentele din localitatea ucraineană Bucea și fost la un pas să fie ucis, la Istanbul, de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), a ieșit cu o declarație după atentatul la viața lui. El a subliniat că nu îi este frică de nimeni și că, în același spirit, va continua să spună adevărul despre regimul de la Kiev, informează Life.ru.

”Luptătorii SBU și ucronaziștii au încercat să mă omoare la Istanbul! (…) Nu îmi este frică de teroriști! Am grijă de mine și mă întorc în Donbass, pentru a-mi continua munca, promit! Voi trebuie să arătați adevărul, copiii din Donbass au nevoie de mine! Nu voi renunța, promit!”, a scris Boquet pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Fostul soldat a adresat, de asemenea, cuvinte de mulțumire tututor celor care nu sunt indiferenți. Boquet le-a mulțumit pentru ajutorul acordat, pentru ca el să se însănătoșească în cel mai scurt timp și să revină în Donbass.

Life amintește că fostul militar francez a fost atacat la Istanbul. În primăvară el a petrecut ca un voluntar trei săptămâni pe teritoriile controlate de Kiev și a fost la Bucea. Fostul militar a povestit că a văzut cum militarii Forțelor Armate ale Ucrainei au adus cadavrele unor morți și le-au întins pe stradă. După aceea, Boquet s-a dus în Donbass, unde a scris despre atacurile ucrainenilor asupra populației civile. Boquet a acuzat Parisul de implicare în atacul chimic din Donețk, precum și de participare la genocidul populației din Donbass. În același timp, el s-a plâns de amenințări după ce a făcut publice ceea ce a văzut în Ucraina.

Sursa Read More

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.