O femeie din Călugăreni prinsă la volanul unui autoturism neînmatriulat

O femeie din Călugăreni prinsă la volanul unui autoturism neînmatriulat

 

Joi,  21 septembrie, ora 17.40, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au  oprit în trafic  o femeie.

Persoana, în vârstă de 34 de ani, domiciliatăî în localitatea Călugăreni. conducea un autoturism, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal femeii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(Jurnal)

Articolul O femeie din Călugăreni prinsă la volanul unui autoturism neînmatriulat apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Joi,  21 septembrie, ora 17.40, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au  oprit în trafic  o femeie. Persoana, în vârstă de 34 de ani, domiciliatăî în localitatea Călugăreni. conducea un autoturism, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu. În urma verificărilor efectuate […]

Articolul O femeie din Călugăreni prinsă la volanul unui autoturism neînmatriulat apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-femeie-din-calugareni-prinsa-la-volanul-unui-autoturism-neinmatriulat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 septembrie 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.