O maşină a plonjat într-o groapă plină cu apă, adâncă de 8 metri, de pe marginea drumului. Şoferul şi nepoata lui au murit

Două persoane, un bărbat şi o femeie, şi-au pierdut viaţa după ce au căzut cu maşina cu care se deplasau într-o groapă adâncă de opt metri, plină cu apă, de pe drumul judeţean Suceava – Berchişeşti. Este vorba despre un bărbat de 75 de ani şi nepoata acestuia de 21 de ani, ambii din Măzănăieşti. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.00, într-o zonă unde drumul este deviat pentru construcţia unui viitor pod pentru axa Suceava – Iaşi.

Un martor susţine că şoferul maşinii nu avea viteză şi nu înţelege cum a ajuns în apă. Nu este exclus să i se fi făcut rău la volan. 

„Eram în spatele lor şi am văzut că maşina se duce în gaură. Am ieşit din maşină să vedem poate nu s-a dus. Am văzut spatele de la maşină, s-a dus la fund, a ieşit de vreo două ori câţiva bulbuci acolo din apă şi nu am mai văzut. Am sunat la 112. Era o maşină albastră, nu avea viteză. (…) Aici este zonă de şantier. Se vede că zona este semnalizată”, a declarat bărbatul.

Şantierul în care s-a produs nenorocirea a fost deschis în 2020. Groapa a fost săpată imediat după debutul lucrărilor, potrivit spuselor vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cristi Creţu. Firma care gestionează şantierul nu a depăşit termenul de finalizare a lucrărilor. Pe de altă parte, constructorul a cerut aprobarea unor acte adiţionale de prelungire a contractului din mai multe motive, între care pandemia, vremea nefavorabilă. 

Poliţiştii suceveni trebuie să stabilească circumstanţele exacte ale producerii accidentului şi dacă şantierul era semnalizat corespunzător.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

 

 

 

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.