Ochelarii ce simulează efectele drogurilor și alcoolului, testați de elevi din județ

Ochelarii ce simulează efectele drogurilor și alcoolului, testați de elevi din județ

Un număr de 140 de elevi de la şcolile gimnaziale din localităţile Palanca şi Stoeneşti au testat ochelarii care induc starea consumului de substanţe psihoactive şi alcool în timpul unei acţiuni de prevenire a consumului de droguri, organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, în cadrul Săptămânii Şcoala Altfel.

„Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Giurgiu, au desfăşurat în ultimele 24 de ore activităţi preventive la şcolile gimnaziale din localităţile Palanca şi Stoeneşti, judeţul Giurgiu.

Scopul acţiunilor l-a reprezentat prevenirea consumului şi traficului de droguri, în rândul tinerilor giurgiuveni. Cu această ocazie, elevilor le-au fost prezentate informaţii despre categoriile de droguri, efectele acestora, precum şi legislaţia care sancţionează traficul şi consumul de droguri în România. Reprezentanţii CPECA au prezentat elevilor ochelarii care induc starea consumului de substanţe psihoactive şi alcool”, se arată într-un comunicat de presă, transmis miercuri de IPJ Giurgiu.

La activităţi au participat 140 de elevi şi zece cadre didactice.

Activităţile de prevenire vor continua în cadrul Săptămânii Şcoala Altfel şi în celelalte unităţi de învăţământ din judeţul Giurgiu. (www.agerpres.ro)

 

Un număr de 140 de elevi de la şcolile gimnaziale din localităţile Palanca şi Stoeneşti au testat ochelarii care induc


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/ochelarii-ce-simuleaza-efectele-drogurilor-si-alcoolului-testati-de-elevi-din-judet/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 26 octombrie 2023 14:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.