Odată cu finalul săptămânii de lucru, începe aglomerația în Vama Giurgiu

Odată cu finalul săptămânii de lucru, începe aglomerația în Vama Giurgiu

În ultimele 24 ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară aproximativ 1.350 de camioane, 5.700 de autoturisme și 21.600 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară aproximativ 1.200 de camioane, 4.600 de autoturisme și 20.000 de  persoane.

Traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiții normale, pe câte trei artere de circulație pe sensul de intrare în țară și pe câte șase artere de circulație pe sensul de ieșire din țară.

Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulație atât pe sensul de intrare în țară cât și pe sensul de ieșire din țară.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Pentru fluidizarea traficului, au fost suplimentate arterele de control și numărul polițiștilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor.

Recomandăm pentru evitarea aglomerărilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional, și utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

De asemenea, recomandăm pregătirea din timp a documentelor de călătorie precum şi verificarea şi pregătirea documentelor necesare minorilor la ieşirea din ţară, în vederea scurtării timpului de control.

 

Purtător de Cuvânt

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

În ultimele 24 ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/odata-cu-finalul-saptamanii-de-lucru-incepe-aglomeratia-in-vama-giurigu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 11 august 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.