Parteneriat pentru siguranță

“Parteneriat pentru siguranță!” este mesajul transmis în acest sfârșit de săptămână de reprezentanții Jandarmeriei și Poliției giurgiuvenilor care au participat la Târgul anual din orașul Bolintin Vale. Pe lângă activitățile de informare, jandarmii au acționat și pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale și soluționarea în mod operativ a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

În cele 4 zile de activități au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 lei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a prevederilor legale în domeniul comerțului și regimului de deținere a câinilor periculoși.

Pe timpul misiunilor de ordine publică, reprezentanții celor două instituții au împărțit pliante cu mesaje preventive și date de contact pentru semnalarea oricăror situații care pot afecta siguranța cetățenilor. Acțiunile de informare au vizat prevenirea faptelor antisociale pe timpul manifestărilor publice, a infracțiunilor săvârșite cu violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.