Personalitățile giurgiuvene promovate în cadrul unui proiect…

Primaria Municipiului Giurgiu

Personalitățile giurgiuvene promovate în cadrul unui proiect derulat de Școala gimnazială nr.7

✅ În cadrul proiectului ”Parteneriat de Prestigiu și Recunoștință în Educație și Cultură” – Oameni care ne inspiră – Modele pentru o carieră de succes, derulat cu autofinanțare și sprijin comunitar, Școala gimnazială nr. 7, organizează, vineri 17 septembrie 2021, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu”, un eveniment de promovare a valorilor locale, a giurgiuvenilor care se bucură de recunoaș…tere publică.

✅ Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Fundația Literar Istorică Stoika, Inspectoratul Școlar Județean, Primăria municipiului Giurgiu, Asociația Școlii gimnaziale nr.7, Casa Corpului Didactic, Consiliul Județean Giurgiu și Biblioteca ”I.A Basarabescu”.
Scopul proiectului este stimularea interesului pentru actul de cultură, cunoașterea personală a unor oameni de succes, educarea elevilor prin promovarea unor modele de succes, precum și recunoașterea meritelor în domeniul educației/culturii, prin acordarea unor Premii de excelență unor personalități giurgiuvene și elevilor Școlii gimnaziale nr.7.

✅ Evenimentul de vineri cuprinde și inaugurarea unei expoziții de desene realizate de către elevii Școlii gimnaziale nr.7, a unei expoziții ERASMUS+ și se va încheia cu o vizită la Muzeul Județean ”Teohari Antonescu”.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.