Totul despre nunta Simonei Halep şi a lui Toni Iuruc. Cei doi sunt de astăzi soţ şi soţie. Primele imagini cu rochia de mireasă

Reporterii redacției Impact.ro vă oferă informații de ultim moment chiar de la fața locului celui mai important eveniment din sportul și „lumea bună” din România. Aflați de mai jos totul despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc. Mirii au impus reguli stricte invitaților, ce trebuie să facă aceștia înainte de a intra în Fratelli.

Simona Halep a spus un “DA!” hotărât la cununia civilă

Update, ora 17:40. Jucătoarea de tenis și partenerul său de viață se bucură de cele mai frumoase momente de viața lor. Cei doi și-au unit destinele astăzi, în fața ofițerului de Stare Civilă, în cadrul unei ceremonii extrem de frumoase, într-o locație amenajată cu mult bun gust, pe malul mării.

Cei 300 de invitați s-au alăturat familiei celor doi soți și au sărbătorit bucuria noii familii. După ce cuplul a răspuns afirmativ întrebărilor ofițerului de Stare Civil, Simona Halep și Toni Iuruc s-au lăsat fotografiați pentru albumul de cununie.

Cum arată rochia de mireasă aleasă de către Simona Halep. Cei doi miri au ajuns cu o mică întârziere

Update, ora 16:50. Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la recepția organizată cu ocazia cununiei lor și se bucură să ciocnească câte un pahar de șampanie cu fiecare dintre invitații lor. Extrem de fericiți și emoționați, cei doi soți trăiesc momente frumoase alături de cunoscuți și familie. Printre cei 300 de invitați de la eveniment se numără și Andi Moisescu, dar și Dan Bittman.

Update, ora 16:30. În ciuda faptului că nunta ar fi trebuit să înceapă încă de la ora 16:00, după cum fuseseră anunțați invitații, cei doi miri au întârziat puțin. Jucătoarea de tenis a salutat presa de la distanță, alegând să nu ofere declarații, ci să se grăbească spre locul unde urmează să înceapă ceremonia. Pe de altă parte, cei prezenți au putut observa cum arată rochia de mireasă pe care sportiva a ales să o îmbrace în cea mai importantă zi din noua sa viață de familie alături de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a ales să poarte o ținută extrem de elegantă și feminină, cu o broderie extrem de delicată. Simona a fost coafată într-un mod discret, având părul prins într-o coadă.

Mama Simonei Halep, declarații emoționante. Soții Năstase se îndreaptă, de asemenea, către eveniment

Update, ora 16:00. Dintre invitații de seamă de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc nu puteau lipsi Ilie Năstase și soția sa, Ioana, care astăzi își aniversează chiar ziua de naștere. Îmbrăcați extrem de elegant, fostul tenismen purtând un costum alb, cu aspect militar, în timp ce Ioana o rochie roșie, care îi pune în valoare silueta, cei doi soți au pornit către eveniment. Deși unii se așteptau ca un dar de nuntă de valoare să îl reprezinte racheta fostului jucător de tenis, Ilie Năstase a recunoscut că s-a pregătit doar o flori, urându-i sportivei să zâmbească pe tot parcursul mariajului.

N-am găsit racheta. Am uitat să o iau. Am flori pentru ea, atât. Florile cred că sunt de ajuns. Să zâmbească. Nu am apucat să o vedem așa îmbrăcată (n.r. în rochie de mireasă), a spus Ilie Năstase.

Update, ora 15:30. Cu puțin timp înainte de cununia civilă, mama Simonei Halep a vorbit puțin cu presa, mărturisind că are emoții mari, ca orice mamă în ziua în care fiica ei se căsătorește.

Am emoţii aşa cum orice mamă are pentru copilul ei într-o zi ca aceasta. Ce să vă spun?! M-am rugat să fie o zi cu soare, liniştită. Îmi doresc ca ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată şi toţi invitaţii să fie bine, sănătoşi, a spus Tania Halep.

[embedded content]

Nașii de cununie, relație specială cu mirele

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă, care va începe la ora 16:00, va fi oficiată de primarului orașului Constanța, liberalul Vergil Chițac, au aflat reporterii impact.ro.

Nașii Simonei Halep și lui Toni Iuruc vor fi Toni Mihale și soția sa, acesta fiind unul dintre cei mai apropiați prieteni ai afaceristului, cei doi cunoscându-se de mici.

La petrecere, atmosfera se anunță a fi una incredibilă, muzica și voia bună fiind asigurate de artiști celebri, precum Loredana, Dan Bittman și trupa Pindu.

Playtech.ro a aflat în premieră ce artist celebru va deschide balul la petrecerea ce va găzdui în jur de 300 de invitați. Acesta este nimeni altul decât Dan Bittman, foarte iubit în comunitatea machedonilor, după cum însuși ne-a mărturisit. El nu va cânta însă alături de trupa Holograf, ci o va face împreună cu un alt artist, prieten bun de-al său, Marius Bațu.

Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă. Vom cânta maximum 45 de minute, sunt multe numere și nu vrem să acaparăm petrecerea.

Nu pot spune că ne știm atât de bine, eu și Simona Halep. Invitația a venit de la nași, de la cei care ne iubesc. Mă știu cu soțul ei însă ceva mai bine. Eu am cântat la evenimente de-ale comunității machedonești. Suntem foarte iubiți, eu cântând cu Marius, care e machedon, suntem ca și frații, a adăugat artistul.

Reguli stricte pentru invitații la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Cu aproape patru ore înainte de cununia civilă, Toni Iuruc era în Mamaia, în fața clubului Fratelli, pentru a se asigura că totul este pregătit, în cele mai mici detalii, pentru petrecerea la care sunt așteptate nume importante din sportul și showbiz-ul românesc.

Ținând cont că nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc se va desfășura în plin val patru al pandemiei, iar numărul cazurilor noi de infectări crește îngrijorător de la o zi la alta, mirii nu vor ca cea mai frumoasă zi din viața lor să devină focar de îmbolnăvire, așa că au luat măsuri extraordinare de protecție, pentru siguranța lor și a participanților. În apropierea clubului a fost adus și ridicat un cort în care medici și asistente vor face teste invitaților, înainte ca aceștia să intre la petrecere. Singurii scutiți de această etapă vor fi cei care vor prezenta certificatul de vaccinare, potrivit surselor impact.ro.

Simona Halep, prima apariție înainte de nuntă

Casa Simonei Halep a fost luată cu asalt de presă. Jurnaliștii au așteptat cu răbdare ca viitoare mireasă să își facă apariția. Cu puțin înainte de ora prânzului, sportiva a ieșit pe poartă, însă nu a vrut să dea nicio declarație, grăbindu-se spre mașina sa. Ea le-a urat, totuși, „Bun venit în Constanța” reporterilor.

Mai darnic în informații a fost tatăl ei. Viitorul socru mic a confirmat ora la care va avea loc cununia civilă și a dat și câteva explicații despre informațiile care au tot circulat în spațiul public, în ultimele zile.

Este o zi super frumoasă. Am emoţii, aşa cum este normal. Cununia civilă va avea loc la ora 16, naşii vor fi şi ei prezenţi, desigur. Nu ştiu câţi invitaţi vor fi prezenţi. Le doresc multă sănătate pentru că în rest au de toate, a spus tatăl sportivei.

Se zvonea că mirii au pus o interdicție tuturor celor care vor participa la marele eveniment, că invitaților li se va cere să nu intre în localul în care va avea loc petrecerea cu telefoanele mobile. O informație falsă, susține tatăl Simonei Halep, care a precizat că sunt oameni transparenți care nu au nimic de ascuns. El a vorbit și despre prezența președintelui Klaus Iohannis la eveniment.

Legat de informaţia conform căreia invitaţii nu au voie cu telefoane mobile, totul este fals. De unde aveţi această informaţie?! Toate sunt minciuni. Noi suntem oameni transparenţi, normali, nu avem nimic de ascuns.

Klaus Iohannis nu va veni la eveniment, nu a fost trimisă invitaţie către dumnealui, nu, a adăugat tatăl Simonei, Stere Halep.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.