Peste 18 tone de deşeuri din plastic, descoperite la PTF Giurgiu

Peste 18 tone de deşeuri din plastic, descoperite la PTF Giurgiu

Astăzi, Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, nereguli privind transferul a peste 18 tone de deşeuri din plastic.

În data de 03.02.2024, în jurul orei 12:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean român, în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier, care transporta deșeuri din plastic pe ruta Grecia – România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu.

Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea totală de 18.760 kilograme deșeuri.

Procedând la verificarea documentelor de însoțire s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

 

Astăzi, Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, nereguli privind transferul a peste 18…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/peste-18-tone-de-deseuri-din-plastic-descoperite-la-ptf-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 5 februarie 2024 15:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.