Peste 300 de sancțiuni, aplicate de polițiștii giurgiuveni în perioada 1-6 Mai

Peste 300 de sancțiuni, aplicate de polițiștii giurgiuveni în perioada 1-6 Mai

În perioada 1-6 mai, polițiștii giurgiuveni au fost alături de cetățeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc, dar și pentru combaterea consumului de droguri.

Pentru neregulile constatate, polițiștii giurgiuveni au aplicat 338 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 178.500 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 72 de permise de conducere (pentru depășirea limitei de viteză, conducere agresivă și conducere sub influența alcolului) și au retras 52 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 987 de persoane, au verificat 735 de autovehicule și au efectuat 651 de testări cu aparatele din dotare.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi au fost, de asemenea, priorităţi ale poliției giurgiuvene, sens în care, poliţiştii rutieri au acționat permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier pe drumurile publice din județ.

De menţionat este faptul că, în zona lăcaşurilor de cult şi a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu rămân la datorie, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În perioada 1-6 mai, polițiștii giurgiuveni au fost alături de cetățeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/peste-300-de-sanctiuni-aplicate-de-politistii-giurgiuveni-in-perioada-1-6-mai/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 7 mai 2024 14:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.