Polițiștii de frontieră dau o nouă lovitură contrabandiștilor

Polițiștii de frontieră dau o nouă lovitură contrabandiștilor

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma controlului efectuat asupra a două autocare, bunuri în valoare de aproximativ 600.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 08.10.2023, în cadrul activităților specifice pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră  din cadrul PTF Giurgiu au descoperit în cala a două autocare, disimulate printre bagaje, peste 3.500 de bunuri constând în articole vestimentare și de parfumerie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit că bunurile descoperite aparțin unor pasageri cetățeni turci, în vârstă de 19 ani, respectiv 63 de ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior.

Bunurile, estimate la o valoare de aproximativ 600.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

IPTF Giurgiu

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma controlului efectuat asupra a două autocare, bunuri în valoare de aproximativ 600.000 lei, care


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/politistii-de-frontiera-dau-o-noua-lovitura-contrabandistilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 11 October 2023 15:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.