Precizări privind proiectul de „Iniţiere a cititorilor în…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

Precizări privind proiectul de „Iniţiere a cititorilor în utilizarea calculatorului și a internetului”

În cadrul proiectului de “Inițiere a cititorilor în utilizarea calculatorului și a internetului“, Biblioteca Județeană “I.A. Bassarabescu” oferă suport tehnic și sprijin pentru accesarea platformei naționale de programare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. Procedura de programare se desfășoară în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1031/2020 privind aprobarea… Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.171 din 3 decembrie 2020. Etapa a II-a de vaccinare a demarat în data de 15 ianuarie anul curent. Persoanele eligibile pentru vaccinare în această etapă sunt cele care fac parte din următoarele categorii de risc:
– Adulți cu vârsta peste 65 de ani;
– Persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate: obezitate, diabet, cancer, boli autoimune, boli cardiovasculare, boli respiratorii;
– Lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale: transporturi, învățământ, apărare, alimentație.
Pentru etapa a II-a, programările în vederea vaccinării se vor realiza cu respectarea unui raport de 75% persoane din categoria de vârstă peste 65 de ani, restul de 25% fiind alocat persoanelor din celelalte categorii de risc mai sus indicate.
Proiectul se desfășoară la Sala de Lectură din Strada București, nr. 53, la Secția de Împrumut Carte pentru Adulți din Strada Ștefan cel Mare, nr.14 și la Filiala din Șoseaua București, bl. 66/1D.
Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate în legătură cu acest proiect sunt în acord cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, precum și cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.

Manager,
Daniela Bardan

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi telefon

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.