Prefectul Florentina Stănculescu, replică dură pentru Dumitru Beianu: Ineficiența activității dvs. este evidentă, deși încercați din răsputeri să acuzați alte persoane pentru a vă ascunde eșecurile!

Prefectul Florentina Stănculescu, replică dură pentru Dumitru Beianu: Ineficiența activității dvs. este evidentă, deși încercați din răsputeri să acuzați alte persoane pentru a vă ascunde eșecurile!

Stanculescu+ Beianu 2

Consider de ultimă speță atacurile domnului președinte Dumitru Beianu la adresa mea și, mai ales, a familiei mele.
Probabil că prin aceste atacuri domnul Beianu, care nu are o familie și nu cunoaște sentimentul de iubire pe care cei apropiați îl pot insufla, își revarsă veninul și frustrările acumulate, demonstrând că și-a pierdut și ultima fărâmă din simțul realității.
Din păcate pentru beneficiarii DGASPC Giurgiu, indiferent de cine ar fi dispus aceste controale, rezultatele ar fi fost la fel de dezastruoase și ar fi scos la iveală aceeași realitate urâtă și revoltătoare.
Îl somez public pe domnul Beianu să dovedească câte și ce controale am ordonat eu, în calitate de prefect al județului, deoarece în caz contrar, afirmațiile dumnealui se vor dovedi a fi o dezinformare crasă și o bătaie de joc la adresa cetățenilor.
Pe această cale, îi reamintesc domnului președinte Beianu că procedura aferentă proiectului privind construirea unui incinerator în municipiul Giurgiu a fost demarată în luna iulie 2021, când funcția de prefect al județului Giurgiu era ocupată de doamna Aneta Matei, nu de subsemnata, iar la conducerea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu și Agenției pentru Protecția Mediului Giurgiu erau domnul Iulian Stoenescu, respectiv doamna Ioana Popescu.
Domnule președinte Beianu, ineficiența activității dvs. este evidentă, deși încercați din răsputeri să acuzați alte persoane pentru a vă ascunde eșecurile. Vă recomand să vă apucați măcar acum de treabă, deoarece giurgiuvenii nu v-au ales ca să vă lamentați prin conferințe de presă!

Consider de ultimă speță atacurile domnului președinte Dumitru Beianu la adresa mea și, mai ales, a familiei mele. Probabil că prin aceste atacuri domnul Beianu, care nu are o familie și nu cunoaște sentimentul de iubire pe care cei apropiați îl pot insufla, își revarsă veninul și frustrările acumulate, demonstrând că și-a pierdut și ultima […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/prefectul-florentina-stanculescu-replica-dura-pentru-dumitru-beianu-ineficienta-activitatii-dvs-este-evidenta-desi-incercati-din-rasputeri-sa-acuzati-alte-persoane-pentru-a-va-ascunde-esecurile/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 5 septembrie 2023 15:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.