Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Investiţii record, în ţara noastră, în 2023: 38,3 miliarde de euro, dublu faţă de 2019 şi cu 26% mai mari decât în 2022!

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Investiţii record, în ţara noastră, în 2023: 38,3 miliarde de euro, dublu faţă de 2019 şi cu 26% mai mari decât în 2022!

investitii PSD

Guvernul condus de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reuşit, astfel, o performanţă extraordinară, prin mobilizarea resurselor ţării pentru investiţii fără precedent, în ultimii 5 ani. Iar acest lucru a însemnat un număr record de angajaţi, majorarea salariilor şi asigurarea surselor la buget pentru creșterea pensiilor.
Aşa cum Marcel Ciolacu şi-a asumat, în programul de guvernare, investiţiile au devneit un motor de creștere economică, în România. Pe de altă parte, alături de marile proiecte de infrastructură, fără precedent, în toată ţara sunt în derulare investiţii pentru:
– Apă şi canalizare
– Drumuri de calitate
– Unităţi de învăţământ moderne
– Sistem de sănătate îmbunătăţit
PSD îşi propune ca, în următorii 5 ani, să fie canalizate peste 150 de miliarde de euro în investiţii publice, cu bani europeni sau din bugetul naţional.

Guvernul condus de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reuşit, astfel, o performanţă extraordinară, prin mobilizarea resurselor ţării pentru investiţii fără precedent, în ultimii 5 ani. Iar acest lucru a însemnat un număr record de angajaţi, majorarea salariilor şi asigurarea surselor la buget pentru creșterea pensiilor. Aşa cum Marcel Ciolacu şi-a asumat, în programul de guvernare, […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/presedintele-psd-giurgiu-deputatul-marian-mina-investitii-record-in-tara-noastra-in-2023-383-miliarde-de-euro-dublu-fata-de-2019-si-cu-26-mai-mari-decat-in-2022/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 12 martie 2024 20:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.