Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Un fermier român vinde într-o lună cât comandă Rolex Bogdan la o singură masă într-un restaurant de fițe!

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Un fermier român vinde într-o lună cât comandă Rolex Bogdan la o singură masă într-un restaurant de fițe!

Rares Bogdan

Atunci când mănânci doar burrata și mozzarella, nu mai știi ce înseamnă telemeaua și brânza de burduf românească! De asta și devii penibil când te duci în piața cu Rolex-ul la mână, ca într-o excursie, să adulmeci pătrunjelul.
Rareș Bogdan nu are nicio treabă cu fermierii români! Nu are niciun drept să dea lecții acestui Guvern și acestui premier despre ce trebuie sau nu făcut!
Cu dreapta la putere, fermierii și-au primit subvențiile cu un an întârziere! Și au primit fix ZERO lei sprijin din partea statului.
Deci, domnule Bogdan, un exercițiu simplu, înainte să mai deschideți gura: Telemea- DA! Burrata- BA!

Atunci când mănânci doar burrata și mozzarella, nu mai știi ce înseamnă telemeaua și brânza de burduf românească! De asta și devii penibil când te duci în piața cu Rolex-ul la mână, ca într-o excursie, să adulmeci pătrunjelul. Rareș Bogdan nu are nicio treabă cu fermierii români! Nu are niciun drept să dea lecții acestui […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/presedintele-psd-giurgiu-deputatul-marian-mina-un-fermier-roman-vinde-intr-o-luna-cat-comanda-rolex-bogdan-la-o-singura-masa-intr-un-restaurant-de-fite/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 16 ianuarie 2024 20:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.