Primarul Dan Rusu, prezent la ziua de naștere a două gemene din Grădinița comunei Adunații Copăceni

Primarul Dan Rusu, prezent la ziua de naștere a două gemene din Grădinița comunei Adunații Copăceni

Este cunoscută slăbiciunea lui Dan Rusu, primarul din Adunații Copăceni, pentru copii. De fiecare dată când a avut ocazia Dan Rusu a ținut să declare că ei, copiii sunt lucrul cel mai de preț pe care o are o comunitate. 

Și de fiecare dată primarul din Adunații Copăceni a făcut eforturi pentru ca tinerii de la el din comună să beneficieze de condiții cât mai bune pentru a învăța, a crește și a se educa.

Joi, 21 septembrie, primarul Dan Rusu, n-a uitat că două fetițe din Grădinița comunei își sărbătoresc ziua de naștere. Și nu orice fel de fetițe…

Vizita de astăzi de la Grădinița cu program prelungit din Adunații Copăceni m-a găsit în mijlocul unei petreceri a prichindeilor din grupa Furnicuțelor – scria primarul Rusu, într-un text inserat pe pagina sa de facebook.

Sărbătoritele, două surori gemene, Maria și Elena, ale căror părinți le aduc în fiecare dimineață din Green City, de unde locuiesc, la grădinița noastră.

Cu această ocazie le dorim la mulți ani, multă sănătate și fericire!le-a urat primarul Dan Rusu, fericit că pentru o clipă s-a întors, mulțumită celor două gemene, la clipele copilăriei sale.

(Jurnal) 

Articolul Primarul Dan Rusu, prezent la ziua de naștere a două gemene din Grădinița comunei Adunații Copăceni apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Este cunoscută slăbiciunea lui Dan Rusu, primarul din Adunații Copăceni, pentru copii. De fiecare dată când a avut ocazia Dan Rusu a ținut să declare că ei, copiii sunt lucrul cel mai de preț pe care o are o comunitate.  Și de fiecare dată primarul din Adunații Copăceni a făcut eforturi pentru ca tinerii de […]

Articolul Primarul Dan Rusu, prezent la ziua de naștere a două gemene din Grădinița comunei Adunații Copăceni apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-dan-rusu-prezent-la-ziua-de-nastere-a-doua-gemene-din-gradinita-comunei-adunatii-copaceni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 septembrie 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.