Prins cu parfumuri contrafăcute

Prins cu parfumuri contrafăcute

Printre diverse bunuri pe care le transporta în regim de coletărie, un cetățean bulgar a incercat să introducă ilegal în țară  peste 1.400 de  parfumuri contafăcute . 

La data de 18.01.2024, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean La verificarea autocamionului, polițiștii de frontieră giurgiuveni  au descoperit în compartimentul pentru marfă, un pachet ce conținea cutii din carton cu produse de parfumerie.

În urma inventarierii produselor descoperite, a rezultat cantitatea totală de 1.460 parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză nu deținea documente de proveniență pentru produsele transportate. Bunurile, în valoare de aproximativ 365.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Printre diverse bunuri pe care le transporta în regim de coletărie, un cetățean bulgar a incercat să introducă ilegal în țară  peste 1.400 de  parfumuri contafăcute .  La data de…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/prins-cu-parfumuri-contrafacute/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 ianuarie 2024 22:21

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.