Privind în zare și parcă așteptând pe cineva. Așa l-am…

ISU Giurgiu

Privind în zare și parcă așteptând pe cineva. Așa l-am găsit, astăzi, pe nea Tudor, bătrânul din Letca Veche, pe care l-am cunoscut vara trecută, într-un moment foarte greu. La vârsta de 90 de ani, acesta a rămas fără agoniseala de toată viața, după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu.

L-am vizitat de câteva ori de atunci și recunoaștem că ne-a uimit prin optimismul și puterea de care dă dovadă, în fiecare zi.

Îi place să povestească, să aibă mulți oameni în jur și de… aceea s-a bucurat când a văzut că pompierii îi sunt din nou alături.

Ana-Maria, voluntar SMURD și tatal său, fost pompier, împreună cu Ionuț, subofițer la Garda de Intervenție Mihăilești i-au făcut ziua mai frumoasă.

Au vrut ca înainte de Sărbătorile Pascale să îl revadă și să îi facă o bucurie, dar mai ales să simtă că sunt oameni care se gândesc la el.

Când și-au luat rămas-bun, nea Tudor le-a transmis să se bucure viață pentru că este cel mai de preț dar de la Dumnezeu și să ajungă, la rândul lor, la venerabila vârstă de 90 de ani.

#ISU_GIURGIU #pompierii #salvatori #aproape_de_oameni #Detașamentul_de_Pompieri_Bolintin_Deal

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.