PSD GiurgiuMarian MinaA trecut un an de administraţie PNL-istă, la Giurgiu! Vă amintiţi, stimaţi giurgiuveni, cum veneau PNL-iştii la…

PSD GiurgiuMarian Mina

A trecut un an de administraţie PNL-istă, la Giurgiu!

Vă amintiţi, stimaţi giurgiuveni, cum veneau PNL-iştii la voi, în campanie, ca să vă strângă mâinile, să …vă pupe, să vă promită că vor face ei mii de proiecte pentru municipiu şi judeţ? Mai ştiţi cum se „jurau” pe galben că, dacă îi alegeţi pe ei, o să revoluţioneze administraţia, o să duduie economia locală, o să fie strada şi şantierul, că Spitalul va fi ca în filmele americane sau că rezultatele la examenele naţionale vor bate record peste record?

Erau în stare să se pună în genunchi în faţa dumneavoastră, ca să vă ceară votul, spunând orice le-a trecut prin minte ca să vă convingă! N-au făcut altceva decât să vă MINTĂ!

A trecut un an şi n-au făcut NIMIC! Mă scuzaţi, au făcut sute de poze la tăieri de panglici la proiectele PSD, şi-au angajat activul de partid, prietenii şi rudele în toate instituţiile şi şi-au umplut deja buzunarele cât pentru un mandat întreg.

Dacă dumneavoastră ştiţi ce REALIZĂRI au PNL-iştii pentru GIURGIU, până acum, vă invit să le scrieţi mai jos!

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.