PSD strânge semnături pentru ca Armand să fie demisă de la primărie: ‘Bon voyage, Pixelotilde!’

PSD strânge semnături pentru ca Armand să fie demisă de la primărie. PSD o compară pe Armand cu fostul președinte Traian Băsescu, precizând că în „imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi”. Clotilde Armand, pe de altă parte, susține că nu ea apare în imaginile vehiculate (vezi și: ‘Nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare’).

PSD strânge semnături pentru ca Armand să fie demisă de la primărie: ‘Bon voyage, Pixelotilde!’

„În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deși în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist!

vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar – circ, șobolani și munți de gunoi – să o trimită urgent acasă!

Haideți să strângem semnături pentru referendum! Bon voyage, Pixelotilde!”, au spus cei de la PSD, pe pagina lor de Facebook.

Imagini cu Clotilde Armand în sala cu sacii cu voturi de la alegerile locale de la Primăria Sectorului 1 au apărut în spațiul public. Marcel Ciolacu este primul lider important care a reacționat, el cerând demisia primarului Sectorului 1.

Preşedintele PSD cere reţinerea lui Clotilde Armanad şi a soţului ei şi face un apel la toate partidele care au avut candidaţi la alegerile locale din Bucureşti să se unească pentru a face dreptate în această problemă.

„Am văzut şi eu imaginile. Lucrurile sunt foarte clare. Procurorul de serviciu trebuie să emită mandate de reţinere pe numele lui Clotilde Armand şi al soţului său. Nu există dubii cu privire la fraudarea votului. Procurorul trebuie să ceară reţinerea primarului şi al soţului său. Ce se întâmpla dacă Gabriela Firea venea să numere voturile. Există imagini cu soţul domniei sale. De îndată procurorul trebuie să emită mandate de reţinere. Ministrul de Interne trebuie să îl cheme pe şeful Jandarmeriei. Sunaţi la procurorul DNA să vină de îndată să facă dreptate.

Eu constat să fac anumite grupuri. Eu sunt liderul Opoziţiei. Cine încalcă legea, să plătească. Aşteptăm întâi decizia magistraţilor la 24 de ore de la apariţia imaignilor. Fac un apel la toae partidele care au avut candidaţi la Primăria Sectorului 1, dar şi din Capitală. Trebuie să ne unim să facem dreptate. Eu nu cred că procurorii au ce să facă la apariţia acestor imagini. Sunt foarte clare. Aştept de la ministrul de Interne să vină de ăndată să zică. Jandarmii au păzit toate secţiile de vot. Domnul Orban, ca premier, să răspundă cum a organizat cu şeful MAI alegerile. Să ne înţeleagă românii foarte bine. Să ne uităm la alegeri şi la cursuri de voturi. Să ne uităm cum nişte oameni sunt tâlhăriţi în faţa lor. Nu mai paote nimeni acoperi această fraudă de la Sectorul 1 şi nu numai. Vom merge până la capăt să facem dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Cu certitudine, nu vă dezamăgim. Eu am vorbit de deciziile partidului şi fac un apel la procurori să emită în această seară mandatele de reţinere. Nu mai contează demisia doamnei Clotilde din acest moment, fiindcă a fost implicată direct în fraudarea alegerilor, nu prin interpuşi.”, declarat Marcel Ciolacu, într-o intervenţie exclusivă, la România TV.

Citește și: Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi
 

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.