Scandal de 200.000 euro în USR Iaşi. „Am tăcut din gură prea mult”

Mai mulţi membri ai organizaţiei USR Iaşi, inclusiv parlamentari şi lideri ai grupurilor de consilieri locali, au fost suspendaţi de pe grupul de comunicare al partidului, după ce ar fi acuzat conducerea organizaţiei că vrea să cheltuie 200.000 de euro din conturile filialei. 
Deputatul Filip Havârneanu acuză că echipa lui Cosette Chichirău simte că „pierde terenul” şi vrea să cheltuie sub orice formă cei 200.000 euro din conturi. 
„Am tăcut din gură prea mult sperând că lucrurile se vor rezolva, dar când se ajunge prea departe nu se mai poate. Avem la Iaşi o situaţie demnă de un film SF legată de comunism. Cumpărăm maşini, scaune de mii de euro, renovăm o clădire unde avem chirie pe zeci de mii de euro şi multe altele pentru că BJ Iaşi pierde controlul, aşa că au ales să cheltuiască toţi banii, aproape 200 de mii euro, ca să nu lase nimic celor care vin din urmă”, a scris Havârneanu pe grupul partidului. 
Mesajul a fost şters chiar de fratele liderului USR Iaşi, scrie presa locală din Iaşi.  
FOTO ziaruldeiasi.ro
Parlamentari, lideri ai grupurilor de consilieri, însuşi preşedintele şi membri ai Biroului Local, ai organizaţiei de tineret, dar şi membri simpli au fost suspendaţi din grupul privat de pe Facebook al formaţiunii. Situaţia de la Iaşi a ajuns temă de discuţie pe forumul partidului. S-a cerut intervenţia Biroului Naţional, dar şi a lui Dan Barna, a lui Cristian Ghinea, Cătălin Drulă, Claudiu Năsui, a Ralucăi Prună şi a lui Stelian Ion.
FOTO ziaruldeiasi.ro
Cosette Chichirău spune că sunt „dramolete” şi că „se ceartă fără motiv”.
„Sunt mulţi băieţi tineri la USR Iaşi care, din prea mult entuziasm, se mai îmbrâncesc, se mai atacă între ei, răspândesc zvonuri, se suspendă de pe grupuri şi se ceartă fără motiv. Nu îmi petrec timpul urmărind astfel de dramolete. Evident, nici nu mă implic în aşa ceva. Ideea că aş avea de-a face cu suspendările de pe grupurile de comunicare internă este o prostie şi o minciună ordinară pe care nu o voi tolera. Voi face plângeri disciplinare pentru cei care au lansat astfel de minciuni. Apreciez energia şi creativitatea tinerilor în general şi în special a celor din USR. Câţiva însă se irosesc în bătălii imature. Şi am un mesaj la care ar trebui să mediteze toţi cei implicaţi: dacă mama îţi spală rufele şi îţi face cumpărăturile, poate că nu eşti complet pregătit pentru politică, nici măcar la nivel local. Probabil că nici nu înţelegi o propunere de dezvoltare a filialei”, a declarat fostul preşedinte al organizaţiei, pentru Ziarul de Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.