Scrisoare către domnul Adrian Anghelescu…

Scrisoare către domnul Adrian Anghelescu…

Domnule Adrian Anghelescu, nu mă adresez cu apelativul funcției pentru că aș minți lumea și pe mine. Nu știu câți giurgiuveni vă consideră primarul orașului, dar cu siguranță sunt foarte puțini.

În poza de campanie le spuneați giurgiuvenilor „echipa mea”. Eu chiar am făcut parte din echipa dv. Eu v-am făcut campanie. Eu am crezut în dv atunci.

Astăzi altfel stau lucrurile. Eu, simplu cetățean al orașului, sunt foarte supărată pe primarul ales. Nimic din ce a promis cu surle și tam-tam nu s-a concretizat. Primarul care nu a făcut absolut nimic în trei ani. Cine să te respecte, cine să te iubească și de ce ? Nici măcar pentru copiii premianți ai Giurgiului nu ai avut în primăria cea mai săracă din județ 5000 de lei . De râsul curcilor.

Sigur că nimeni nu s-a născut învățat și era clar că habar nu aveați ce înseamnă administrație. Dar noi ți-am plătit consilieri care … doar au devalizat instituția. (Sau nu ați băgat nimic în ca, dacă tot sunteți aerian.) Am încercat să vă aduc cu picioarele pe pământ (în calitatea mea de simplu cetățean) pentru că mă uitam la emisiunile mele în care promiteați lapte și miere și acum sunteți total aerian.

Cum ați luat critica mea ? M-ați dat în judecată (urmând exemplul unui turnător jegos care este acum un neica nimeni în presă) și mi-ați cerut mie, jurnalistul care v-a făcut campanie electorală absolut gratis,2 ( două miliarde) de lei.

Nu vă este rușine când vă uitați în oglindă ?! Când instanța v-a respins mizeria de acțiune, ați făcut apel. Tot sperați sa câștigați de pe urma mea 2 miliarde? Ce să faceți cu ei ?Vă mai luați încă o casă ca cea a sărmanilor care nu-si pot plăti ratele?

De fapt, ați făcut ceva în Giurgiu. V-ați luat casă mare cu bani puțini și v-ați angajat băiatul pe muncă puțină și bani mulți. Noaptea, ca hoții.

Scriu aceste rânduri cu durere. I-am îndemnat pe giurgiuveni sa vă dea votul. Sunteți un mincinos. Ați mințit giurgiuvenii că primul lucru pe care-l veți face, veți goli casele sociale de interlopi, de judecători și procurori, de unii care își zic ziariști și că veți da casele celor pentru care au fost construite.

Ați mințit atunci și mințiți cu nerușinare de trei ani. Nu ați dat niciun interlop afară din casa plătită de noi, niciun magistrat, niciun așa zis jurnalist și pe nimeni.

Știți de ce?Pentru că sunteți un laș fără sânge în instalație și ați intrat în jocuri care nu vă fac cinste. Vă dau (din nou) un exemplu : există în Giurgiu un fost comandant de la jandarmi, un escroc care cerea 6 mii de euro pentru o angajare în instituția jandarmeriei. Un nemernic care are nesimțirea sa trăiască în continuare în Giurgiu, deși familia l-a părăsit de ani buni și nu este giurgiuvean.

Știți, dragi giurgiuveni, de ce stă hoțul Rusanu în Giurgiu? Pentru că stă ca un pașă pe banii noștri. Locuiește în centrul orașului într-un apartament de trei camere pentru care plătește 200 de lei (două sute de lei) pe lună chirie. Asta în timp ce la ușa primăriei sunt mame cu copii în brațe care nu au locuință. Mame care așteaptă de ani de zile o locuință socială.

Și acesta este doar un exemplu. Sunt sute de locuințe sociale locuite de unii si alții, mulți le-au închiriat și locuiesc în vile (amărâții), dar sunt prietenii domnului primar Anghelescu! Arătați un om necăjit căruia i-ați făcut un bine în orașul ăsta de când ați câștigat alegerile…

Să vă duc în Zona liberă sa vă arăt niște epave de autobuze care au costat miliarde? Să vă duc seara prin centru unde te mănâncă câinii? Sau pe străzile mizere și întunecate, pline de gropi ?! Nu vă duc, pentru că dv nu vă place Giurgiu, dv cu … Bulgaria, cu Russe, cu…happy!

Poate încercați la Russe în alegerile viitoare?! Cu siguranță, nu! Ăia nu au hoți în locuințele sociale.

Succes în campanie, domnule Adrian! La oameni, zic!

 

Domnule Adrian Anghelescu, nu mă adresez cu apelativul funcției pentru că aș minți lumea și pe mine. Nu știu câți


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/scrisoare-catre-domnul-adrian-anghelescu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 7 august 2023 18:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.