Secvență unică, surprinsă pe o stradă din municipiul Giurgiu! Așa ceva este tot mai greu de văzut și de închipuit!

Secvență unică, surprinsă pe o stradă din municipiul Giurgiu! Așa ceva este tot mai greu de văzut și de închipuit!

 

Am extras comentariul unui giurgiuvean onest, pe care noi îl apreciem sincer, atașat unui film video ce surprinde un exercițiu de educație civică pe care noi îl întâlnim astăzi tot mai rar sau aproape deloc.

Gestul unui grup de tineri, ce și-au dorit, alături de părinții lor, să demonstreze că le pasă de acest oraș, de strada pe care locuiesc și pe care au dorit să o „resusciteze”.

Dar înainte de toate îi vom da cuvântul scris, autorului acestui film de… „colecție”, i-am spune…!

Bună seara, 

Am văzut astăzi pe strada Păcii, rond Orient, o acțiune de înfrumusețare a spațiului verde din zonă cu o echipă de tineri( aș spune adolescenți) care, efectiv m-a impresionat.( vezi imaginile de mai jos).

Am aflat că este o acțiune, făr’de partid, făr’ de campanie electorală, ceea ce m-a bucurat foarte mult.

Vis-a- vis de acest aspect, aș dori, ca în calitatea mea de consilier local (n.red. – Gheorghe BUȘCU) să inițiez o hotărâre de Consiliu prin care asociațiile de proprietari, micii întreprinzători și alte societăți, să fie ajutate de Consiliul Local, prin societatea Giurgiu Servicii Locale cu materiale și logistica necesară implementării unor acțiuni de felul menționat mai sus.

Vreau să menționez că discutăm despre amenajare spații verzi, despre menținerea curățeniei în zonă, în conformitate cu PUZ și nu despre răsaduri de legume sau solarii.

Toate sesizările și cerințele asociațiilor de locatari, mici întreprinzători, etc. vor fi monitorizate și rezolvate de Consiliul Local.

Ce părere sau propuneri aveți?

Totul este în interesul comunității!

În felul acesta, banii publici (impozite, taxe, etc) pot fi folosiți mult mai eficient pentru dezvoltarea economică a orașului nostru, absolut necesară.

Vă mulțumesc!

O seară excelentă!

 

https://fb.watch/s0RMZXFsJu/

Articolul Secvență unică, surprinsă pe o stradă din municipiul Giurgiu! Așa ceva este tot mai greu de văzut și de închipuit! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Am extras comentariul unui giurgiuvean onest, pe care noi îl apreciem sincer, atașat unui film video ce surprinde un exercițiu de educație civică pe care noi îl întâlnim astăzi tot mai rar sau aproape deloc. Gestul unui grup de tineri, ce și-au dorit, alături de părinții lor, să demonstreze că le pasă de acest […]

Articolul Secvență unică, surprinsă pe o stradă din municipiul Giurgiu! Așa ceva este tot mai greu de văzut și de închipuit! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/secventa-unica-surprinsa-pe-o-strada-din-municipiul-giurgiu-asa-ceva-este-tot-mai-greu-de-vazut-si-de-inchipuit/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 mai 2024 00:15

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.