Ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului

Ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului

SENATOR PSD DE GIURGIU – ROBERT CAZANCIUC

Cu multă bucurie și cucernicie am participat și anul acesta la ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului, păstorite de PS Ambrozie, alături de ceilalți membri, distinși mireni și cuvioși slujitori ai Domnului. Lucrările ce au avut loc la Conacul Drugănescu, au fost prilej de orânduire a treburilor bisericești din cadrul Episcopiei, dar și de împărtășire a unor gânduri și trăiri creștinești, meditând în același timp asupra rolului Bisericii în societate și admirând faptele duhovnicești ale preoțimii din județul Giurgiu.

Am profitat de această ocazie pentru a-i dărui PS Ambrozie un tablou cu timbre dedicate florii naționale a României, bujorul, mărci poștale emise anul trecut de Romfilatelia, cu ocazia declarării acestei plante drept emblemă națională în octombrie 2022, în urma inițiativei mele legislative. Nu întâmplător am făcut acest gest, pentru că județul Giurgiu se poate mândri cu una dintre rezervațiile naturale de bujori, denumită „Padina Tătarului”, la câțiva kilometri de Comana, în arealul comunei Mihai Bravu.

SENATOR PSD DE GIURGIU – ROBERT CAZANCIUC Cu multă bucurie și cucernicie am participat și…


Autorul articolului Mihaita Grigore
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://saptamanagiurgiuveana.ro/wp/2024/02/09/sedinta-de-lucru-a-adunarii-eparhiale-a-episcopiei-giurgiului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://saptamanagiurgiuveana.ro/wp/feed/
Titlu original SĂPTĂMÂNA GIURGIUVEANĂ
Data originala articol 12 februarie 2024 16:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.