Șeful Consiliului Județean Giurgiu, chemat la DNA în aceasta dimineță

Șeful Consiliului Județean Giurgiu, chemat la DNA în aceasta dimineță

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a fost chemat luni dimineață la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a da lămuriri într-un dosar legat de conducerea Direcției de protecția copilului.

PNL-istul Dumitru Beianu, Președintele C.J. Giurgiu e acuzat că ar fi cerut demisia directorului DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, fără a respecta pașii legali într-un astfel de caz.
Cătălin Lupu este considerat un apropiat al liderului local al PSD, Marian Mina.

După ce a fost suspendat din funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu, Cătălin Lupu a contestat în instanţă raportul de evaluare a performanţelor sale profesionale individuale, evaluare efectuată de către preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Cătălin Lupu este membru PSD, și în 2020 a demisionat din funcția de consilier al prefectului de Giurgiu după o anchetă jurnalistică privind o presupusă fraudare a alegerilor locale.

                                                                                                 

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a fost chemat luni dimineață la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a da lămuriri într-un dosar legat de conducerea Direcției de protecția copilului. PNL-istul…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/seful-consiliului-judetean-giurgiu-chemat-la-dna-in-aceasta-dimineta/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 13 martie 2023 13:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.