Senatorul PNL, Toma Petcu: ”Organizația PNL Mihăilești este preocupată să pună în fruntea Primăriei pe cel pe care îl considerați omul potrivit!” (VIDEO)

Senatorul PNL, Toma Petcu: ”Organizația PNL Mihăilești este preocupată să pună în fruntea Primăriei pe cel pe care îl considerați omul potrivit!” (VIDEO)

https://www.facebook.com/100009659912924/videos/711561681046335/

Prezent la sediul PNL din orașul Mihăilești, Senatorul Toma Petcu s-a întâlnit cu cei cărora liberalii le vor susține candidatura la funcția de primar al orașului. Cu acest prilej, Senatorul Toma Florin Petcu a făcut o scurtă declarație:

”Această întâlnire, arată unitate, armonie și mai presus de toate, dorința de prosperitate, de evoluție, pentru orașul Mihăilești! Organizația PNL Mihăilești este preocupată să pună în fruntea Primăriei pe cel pe care îl considerați omul potrivit.

Oricare va fi alegerea dumneavoastră dintre distinșii mei colegi, candidații, Ion Constantin Tudose și Adrian Gâjâilă, ca buni camarazi, se vor susține reciproc până la capăt!

Totul, spre binele dumneavoastră, spre bunăstarea orașului Mihăilești!

                               Cine sunt cei doi candidați…

Ion Constantin Tudose a fost Director Executiv la BCR. A studiat la Universitatea Româno Americană – Facultatea de Studii Economice Europene.

”Salutare tuturor! Așa cum a menționat dl. Senator Toma Petcu, în perioada următoare se va efectua un sondaj de opinie prin care se va stabili candidatul PNL pentru funcția de primar al Orașului Mihăilești. Dumneavoastră decideți dacă voi candida eu sau Adi ( n.n. – Adrian Gâjâilă). Important este că împreună vom câștiga!„ – a declarat Ion Constantin Tudose.

Adrian Gâjâilă a fost consilier la Instituția Prefectului – Județul Giurgiu. El a studiat la Universitatea Artifex București. La rândul său, Adi Gâjâilă a declarat:

Astăzi, alături de dl. Senator Toma Petcu și Nelucu am început un proiect politic, proiect pe care îl vom duce la îndeplinire anul acesta.

Obiectivul meu principal a fost, este și rămâne dezvoltarea rapidă a orașului nostru, deoarece am risipit ocazii destule de-a lungul acestor ani. După cum și domnul primar Dobre a spus, pe noi fondurile europene ne-au cam ocolit…De ce? Să răspundă cine era în temă…

Sunt hotărât ca alături de echipa PNL, sprijinită de dl. Motreanu și dl. Toma Petcu să facem cumva să nu ne mai “ferim” de fondurile europene…care au fost principalul combustibil al motorului de dezvoltare a multor localități!

Pentru asta, sunt hotărât să merg alături de echipa nou formată și , împreună cu cel mai bun candidat să pornim pe drumul numit dezvoltare a orașului nostru!

(Jurnal)

Articolul Senatorul PNL, Toma Petcu: ”Organizația PNL Mihăilești este preocupată să pună în fruntea Primăriei pe cel pe care îl considerați omul potrivit!” (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

https://www.facebook.com/100009659912924/videos/711561681046335/ Prezent la sediul PNL din orașul Mihăilești, Senatorul Toma Petcu s-a întâlnit cu cei cărora liberalii le vor susține candidatura la funcția de primar al orașului. Cu acest prilej, Senatorul Toma Florin Petcu a făcut o scurtă declarație: ”Această întâlnire, arată unitate, armonie și mai presus de toate, dorința de prosperitate, de evoluție, pentru […]

Articolul Senatorul PNL, Toma Petcu: ”Organizația PNL Mihăilești este preocupată să pună în fruntea Primăriei pe cel pe care îl considerați omul potrivit!” (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/senatorul-pnl-toma-petcu-organizatia-pnl-mihailesti-este-preocupata-sa-puna-in-fruntea-primariei-pe-cel-pe-care-il-considerati-omul-potrivit-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 februarie 2024 22:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.