Și pentru că toate astea nu se pot transforma în obligații decât prin Lege, cei ce ni se vor…

Și pentru că toate astea nu se pot transforma în obligații decât prin Lege, cei ce ni se vor șefi în Noua Normalitate ne cer prin bâta de la CJUE să renunțăm la Constituția și la Legile noastre în favoarea celor importate direct de la Bruxelles.
Or renunțarea la Constituție și la atributul suveran al legiuirii naționale înseamnă însăși renunțarea la suveranitate, la statutul de națiune.

Eminescu spunea “Conditiunea de viata a unei legi, garantia stabilitatii sale e ca ea sa fie un rezultat, o espresiune fidela a trebuintelor unui popor si tocmai de aceea dreptul de a formula acele trebuinte în articole si paragrafe este, dupa spiritul timpului nostru, al popoarelor. Un popor — oricum ar fi el — are dreptul de a-si legiui trebuintele si tranzactiunile ce rezulta neaparat din acele trebuinte, reciprocitatea relatiunilor sale; într-un cuvânt : legile unui popor, drepturile sale nu pot purcede decât din el însusi.
Alt element, strain, esential, diferit de al lui, nu-i poate impune nimica; si daca-i impune, atuncea e numai prin superioritatea demna de recunoscut a individualitatii sale, cum, d.es., au impus francezii românilor. E o influinta pacinica, pre carea cel pasiv o primeste cu bucurie, cu despretul sau propriu, fara de a judeca cumca din asta poate sa nasca nenorocire pentru el.” (ECUILIBRUL – extras din Articolul publicat in “Federatiunea” 22 aprilie/4 mai şi 29 aprilie/11 mai 1870)

Poate nu întâmplător și Legea Suveranității, cel mai important demers de exprimare suveranității naționale din ultimii 32 de ani, s-a născut acum un an tot în preajma zilei lui Eminescu! Chiar

De aceea cred că se impune ca de anul ăsta Ziua Eminescu, Ziua culturii române să devină ZIUA SUVERANITĂȚII ROMÂNIEI!

Este ziua din care trebuie să începem să avem curajul să spunem PÂNĂ AICI! E PREA MULT!
Este momentul începând de la care RoExit nu mai este doar o întrebare ci devine o opțiune! Iar continuarea în direcția asta de către stăpânii sclavilor care ni se intitulează “reprezenanți” și “conducători” va face ca opțiunea “RoExit” să devină o obligație.

De aceea îi chem pe toți cei care nu acceptă Noua Normalitate impusă de maeștrii Marii Resetări de la Bruxelles, toți cei care vor să apere valorile și identitatea poporului nostru, cultura și tradițiile noastre să semneze #LegeaSuveranității și să se alăture Coaliției pentru Națiune.

Dan MV Chitic – Telegram

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.