Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din România”20 de ani de inovare,…

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din România

”20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale”
Acesta este titlul volumului aniversar lansat de Federația ”Solidaritatea Sanitară” din Ro…mânia, în data de vineri 03 iunie 2022, cu ocazia Conferinței aniversare a FSSR – Două decenii de SOLIDARITATE(A) în sănătate, în prezența invitaților și a celor peste 250 de reprezentanți ai sindicatelor ”Solidaritatea Sanitară” din toată țara.
În cele 681 de pagini ale volumului sunt cuprinse cele mai importante momente ale organizației, începând cu anul 2002 (anul înființării) și până astăzi. Sunt cuprinse manifestări ale sindicalismului de tip nou pe care am înțeles să-l practicăm, bazat pe dovezi. Cu alte cuvinte, ceea ce sindical am cerut pentru profesioniștii din Sănătate, am susținut și obținut utilizând în mare măsură dovezile, probate cu date și argumente.
De ce ne-a interesat să inovăm în materia reprezentării profesioniștilor din Sănătate? Întrucât și în domeniul sindical, ca și în multe altele, inovarea aduce plus-valoare. Iar pentru noi, plus-valoarea înseamnă a reprezenta din ce în ce mai profesionist, pe zi ce trece, interesele profesioniștilor din sănătate. Facem acest lucru de 20 de ani și-l vom face în continuare cu același devotament!

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.