Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din RomâniaToți pentru unul și unul…

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din România

Toți pentru unul și unul pentru toți!
Amendamentele ”Solidaritatea Sanitară” la ceea ce guvernul a propus în aceste zile (ordonanță de urgență limitată la major…area cu ”o pătrime” a salariilor de bază), urmăresc atingerea nivelului maximal al majorărilor salariale:
– salarii de bază plătite pentru toți salariații la nivelul anului 2022;
– toate categoriile de sporuri/ gărzile plătite la nivelul acestui salariu de bază pentru toți salariații (sunt afectate toate categoriile de personal);
– asigurarea finanțării spitalelor pentru toate aceste majorări salariale;
– actualizarea indemnizației de hrană la nivelul actual al salariului minim – 2550 lei;
– plata orelor suplimentare în toate unitățile sanitare publice.
Șansele de a atinge aceste obiective cresc direct proporțional cu disponibilitatea de a fi susținute de către toți lucrătorii din sectorul public de sănătate.
Orice formă de manifestare a fiecărui salariat, fie prin intermediul mijloacelor Social Media, fie prin manifestarea nemulțumirii la nivelul unităților, înseamnă un semnal de susținere a amendamentelor ”Solidaritatea Sanitară”. Motiv pentru care îi invităm pe toți profesioniștii din spitalele publice să ne fie alături.
Documentele oficiale ”Solidaritatea Sanitară” (comunicate Guvernului, MS, MF, MMSS și CES) pot fi vizualizate aici: https://solidaritatea-sanitara.ro/propunerile-solidaritate…/ .
Distribuirea acestor propuneri în comentariile ultimelor postări ale paginilor FB oficiale ale instituțiilor (Guvernul României, Ministerul Sănătăţii – România, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul Finanţelor etc.) sau în paginile FB ale conducătorilor acestor instituții reprezintă una dintre posibilele metode prin care fiecare salariat își poate manifesta susținerea.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.