Stadiul campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2023

Stadiul campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2023

Agentia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Giurgiu informează că după doua luni de la debutul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2023, s-au înregistrat un total de 8.229 cereri, reprezentand 70.73 % din totalul cererilor la nivel județean, însumând o suprafață de 56.809,39 ha, plasând Centrul Județean Giurgiu pe primul loc la nivel național, poziție menținută în ultima lună.

Centrul Județean Giurgiu al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură prelungește programul normal de lucru, în zilele de 29-30 aprilie și 01 mai 2023, asigurând condiții de depunere a cererilor în termen pentru fermierii care nu se pot prezenta la Centrele Locale/Centrul Județean în cursul săptămânii.

Înainte de a se deplasa la Centrele Locale/Centrul Județean, fermierii sunt rugați să se adreseze responsabililor de cerere.

 Termenul de depunere a Cererii de Plată este 15 mai 2023.

Agentia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Giurgiu informează că după doua luni de la debutul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2023, s-au…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/stadiul-campaniei-de-primire-a-cererii-unice-de-plata-in-anul-2023/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 aprilie 2023 18:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.