Galerie foto: ”Undă verde” la Colegiul Ion Maiorescu, în ”Săptămâna verde”

Galerie foto: ”Undă verde” la Colegiul Ion Maiorescu, în ”Săptămâna verde”

Zile pline de activități, la Colegiul Național ”Ion Maiorescu” din Giurgiu.

În cele cinci zile din săptămâna 24-28 aprilie, când la colegiu s-a derulat ”Săptămâna verde”, maiorescienii s-au întrecut în derularea de activități care mai de care mai inedite și mai atractive. care au presupus imaginație, creație, talent și multă voință.

S-au organizat ateliere de lucru în cadrul școlii: atelier de pictură pe haine pentru recondiționare, atelier de reciclare și transformarea obiectelor în altele noi, atelier de mini terarii, atelier de afișe 3D, activitate de întreținere a grădinii școlii.

Toate acestea au avut ca scop informarea și conștientizarea elevilor cu privire la importanța protejării mediului, dar și pentru a stimula munca în echipă, ajutorul reciproc și stimularea creativității.

 

Zile pline de activități, la Colegiul Național ”Ion Maiorescu” din Giurgiu. În cele cinci zile din săptămâna 24-28 aprilie, când la colegiu s-a derulat ”Săptămâna verde”, maiorescienii s-au întrecut în…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/galerie-foto-unda-verde-la-colegiul-ion-maiorescu-in-saptamana-verde/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 aprilie 2023 18:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.