Studentele de la Academia de Poliție sunt testate medical, după miezul nopții!

Studentele de la Academia de Poliție sunt testate medical, după miezul nopții!

“Căprăria” este un termen pe care puțini îl mai cunosc, folosit în școlile militare, care după cum veți constata,  reproduce fidel acțiunile de înjosire, umilire a celor din serviciul militar obligatoriu – scriu cei din sindicatul polițiștilor, EUROPOL.

În cazul de față însă, este vorba despre Academia de Poliție și despre cum sunt testați studenții ei, în condiții de “căprărie”!

Studentele au fost trezite la 12.00 noaptea sub pretextul faptului că sunt așteptate la cabinetul medical pentru “recoltare de probe”!?

După ce în primele zile ale focarului de toxiinfecție alimentară, cabinetul medical se închidea la ora 16:00 și nu a venit nimeni în sprijin pentru a asigura asistență medicală 24 de ore din 24, studenții fiind nevoiți să apeleze la ambulanțe, taxiuri și cunoștințe pentru a ajunge la spital în mijlocul nopții, după 4 zile, la final, s-au “mobilizat” specialiștii.

Să nu ne întrebați care este logica pentru care a fost nevoie să trezească studentele la 12.00 noaptea pentru o activitate care putea avea loc și la primele ore ale dimineții – mai precizează sindicatul EUROPOL.

Și desigur, există un “plan” bine pus la punct prin care ni se va explica faptul că recoltarea de probe este mai eficientă la miezul nopții decât ziua. Mare e grădina Domnului!

Sursa : Europol 

Articolul Studentele de la Academia de Poliție sunt testate medical, după miezul nopții! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

“Căprăria” este un termen pe care puțini îl mai cunosc, folosit în școlile militare, care după cum veți constata,  reproduce fidel acțiunile de înjosire, umilire a celor din serviciul militar obligatoriu – scriu cei din sindicatul polițiștilor, EUROPOL. În cazul de față însă, este vorba despre Academia de Poliție și despre cum sunt testați studenții […]

Articolul Studentele de la Academia de Poliție sunt testate medical, după miezul nopții! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/studentele-de-la-academia-de-politie-sunt-testate-medical-dupa-miezul-noptii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 noiembrie 2023 19:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.