Autoturism în valoare de aproximativ 120.000 lei, descoperit în Frontiera Giurgiu

Autoturism în valoare de aproximativ 120.000 lei, descoperit în Frontiera Giurgiu

În data 17.11.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 32 de ani, conducând ansamblul de vehicule, format din microbuzul marca Fiat, având număr de înmatriculare specific Bulgariei, care transporta pe platformă un autoturism marca Peugeot, cu număr de înmatriculare specific Germaniei.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Franța, constatându-se faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului emis de autoritățile germane este fals.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de 120.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

(Jurnal)

Articolul Autoturism în valoare de aproximativ 120.000 lei, descoperit în Frontiera Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În data 17.11.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 32 de ani, conducând ansamblul de vehicule, format din microbuzul marca Fiat, având număr de înmatriculare specific Bulgariei, care transporta pe platformă un autoturism marca Peugeot, cu număr de înmatriculare specific Germaniei. Cu ocazia efectuării […]

Articolul Autoturism în valoare de aproximativ 120.000 lei, descoperit în Frontiera Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/autoturism-in-valoare-de-aproximativ-120-000-lei-descoperit-in-frontiera-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 noiembrie 2023 19:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.