SURSE Şedinţă cu scântei la PNL. Cîţu, pus la zid pentru modul cum a avut loc împărţirea prefecţilor

Printre filialele care au ridicat obiecţii privind faptul că au fost ignorate în ceea ce priveşte negocierea unei funcţii de prefect au fost Iaşiul şi Giurgiul. PNL Giurgiu este filiala care a obţinut cel mai bun rezultate la parlamentare, dar acest lucru nu a însemnat că a primit şi prefect. 

De asemenea, PNL Iaşi, deşi a avut mai multe ieşiri critice, tot nu a reuşit să reîntoarcă decizia formaţiunii, aşa că în prezent Iaşiul are prefect PSD-ist instalat. 

Potrivit unor surse politice, unul dintre cei mai vocali în ceea ce privelte împărţirea prefecţilor a fost Robert Sighiartău, vicepreşedinte al formaţiunii şi fost secretar general al formaţiunii. Sighiartău a subliniat că nu a existat niciun algoritm în ceea ce priveşte prioritizarea anumitor prefecturi şi organizaţii precum Giurgiu, Vrancea Bistriţa sau Iaşiul au rămas fără. 

De asemenea, vicepreşedintele PNL a ridicat şi o altă problemă, aceea a amânării ţinerii unei şedinţe de BPN, adică timp de o lună şi jumătate liberalii nu s-au reunit.

Vocal a fost şi liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, liberal care a subliniat că trebuia dat un mandat clar la negocieri. Pe de altă parte, secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a punctat că mai bine liderii ar lăsa „gâlceava” şi să încerce să se mişte din punct de vedere politic, în caz contrar PSD va lua de tot faţa PNL.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.