Toamna Surprizelor în politică! Organizația PNL Târgu Jiu a trecut, în bloc, la PSD!

Toamna Surprizelor în politică! Organizația PNL Târgu Jiu a trecut, în bloc, la PSD!

Apropierea toamnei aduce cu ea vântul schimbărilor mai ales în politică. Și nu oricum, căci, așa cum știm, nu mai e mult și vin alegerile electorale…

Una dintre surprizele de proporții ale acestei ”stagiuni” pe scena politică este faptul că Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc… la PSD!

Astfel PSD Gorj anunță că echipa devine mai puternică „odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL”

Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte.

Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj.

Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor.

O filă neagră în istoria PNL –ului care sperăm să rămână la nivel de  filă și nu să devină un foileton, iar din ce în ce mai mulți membrii  PNL din alte organizații din țară să treacă la PSD.

Sunt voci care susțin că și la Giurgiu, se vorbește de  transferuri în prag de alegeri de la PNL la PSD, cu lideri cu rezonanță,însă deocamdată le luăm  ca titlu de inventar și le încadrăm la capitolul ”news fake”…

Această mutare în forță ne demonstrează că alianța nu este tocmai o alianță, ci probabil cea mai toxică combinație (scuzați cacofonia!) din istoria recentă a politicii românești post revoluție.

În ciuda  imaginii de stabilitate afișate de cele două partide, în interior  alianța este amenințată permanent de un sângeros  fratricid.

Anotimpul trădărilor se apropie, iar simptomul Târgu Jiu nu este altceva decât preambulul furtunii care se apropie…

(Jurnal)

 

 

Articolul Toamna Surprizelor în politică! Organizația PNL Târgu Jiu a trecut, în bloc, la PSD! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Apropierea toamnei aduce cu ea vântul schimbărilor mai ales în politică. Și nu oricum, căci, așa cum știm, nu mai e mult și vin alegerile electorale… Una dintre surprizele de proporții ale acestei ”stagiuni” pe scena politică este faptul că Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc… la PSD! Astfel PSD Gorj anunță că echipa […]

Articolul Toamna Surprizelor în politică! Organizația PNL Târgu Jiu a trecut, în bloc, la PSD! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/toamna-surprizelor-in-politica-organizatia-pnl-targu-jiu-a-trecut-in-bloc-la-psd/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 august 2023 00:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.