Toma Petcu aproape i-a destructurat organizația lui Marian Mina: alți doi primari s-au alăturat PNL

Toma Petcu aproape i-a destructurat organizația lui Marian Mina: alți doi primari s-au alăturat PNL

 

 Alti doi primari PSD au părăsit partidul pentru a se alătura echipei PNL.

Anunțul a fost făcut de senatorul Toma Petcu pe pagina sa de socializare, cel care a și fost nominalizat pentru a candida la președinția Consiliului Județean.

”Astăzi, am deosebita plăcere de a-i avea alături de mine pe doi dintre cei mai importanți și merituoși primari din județul Giurgiu, Adrian Māhălean, primarul comunei Vărăști și Dumitru Preda, primarul comunei Buturugeni. Adrian Măhălean a reușit, în doar două mandate, să schimbe fața localității Vărăști și a reușit să gestioneze o comunitate destul de dificilă și cu multe probleme, prin proiectele pe care le-a depus și le-a obținut de-a lungul timpului și prin faptul că a fost tot timpul aplecat asupra problemelor cetățenilor din comuna Vărăști. Adi nu reprezintă doar primarul unei localități, el reprezintă un om deosebit, un prieten despre care spun sincer că se alătură echipei PNL și împreună reușim, nu doar să câștigăm județul Giurgiu, ci să pornim pe un drum care să aducă dezvoltare și o nouă viziune în județul nostru.

Pe Dumitru Preda, Mitică, cum îi spunem noi, îl știu de aproximativ 20 de ani, de pe vremea când era viceprimarul comunei Buturugeni, și știu foarte bine că în toți acești ani a reușit să facă din Buturugeni o localitate care să conteze pe harta județului și nu numai. Toate proiectele care, în special, au fost axate pe zona copiilor, a tinerilor și, bineînțeles, și celelalte de dezvoltare a comunități, a reușit să facă din Buturugeni o comunitate atractivă, în care se construiesc noi locuințe, unde aleg foarte mulți tineri să locuiască, o localitate în care poți, fără niciun fel de probleme, să te muți și să te bucuri de cele mai bune servicii și cea mai bună infrastructură din județ. Mitică, de asemenea, este un plus, nu doar pentru PNL Giurgiu, ci pentru județul Giurgiu.

Sunt convins că împreună cu cei doi primari în echipă, alături de restul colegilor care sunt deja în echipa PNL, PNL Giurgiu va obține cele mai bune rezultate la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

Mulțumesc,  Adrian, bine ai venit în echipă, mulțumesc Mitică, bun venit în echipă!”, a scris Toma Petcu.

Atât Adrian Măhălea cât și Dumitru Preda sunt doi dintre cei mai buni primari din județ, oameni devotați și muncitori cu mai multe mandate la activ în PSD, ceea ce ridică mai multe semne de întrebare cu privire la încrederea pe care aceștia o au în președintele Mina.

Și nu se știe câți alții mai urmează!

Ținând cont de numărul extrem de mare de primari pierduți, înseamnă că șefia unui partid așa de mare, cu oameni valoroși dar și cu multe orgolii s-a dovedit a fi o pălărie prea mare pentru ”necoptul” Mina.

M.B

 

   Alti doi primari PSD au părăsit partidul pentru a se alătura echipei PNL. Anunțul a fost făcut de senatorul Toma Petcu pe pagina sa de socializare, cel care a și fost nominalizat pentru a candida la președinția Consiliului Județean. ”Astăzi, am deosebita plăcere de a-i avea alături de mine pe doi dintre cei mai importanți și merituoși primari din județul Giurgiu, Adrian Māhălean, primarul comunei Vărăști și Dumitru Preda, primarul comunei Buturugeni. Adrian Măhălean a reușit, în doar două mandate, să schimbe fața localității Vărăști și a reușit să gestioneze o comunitate destul de dificilă și cu multe probleme, […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/toma-petcu-aproape-i-a-destructurat-organizatia-lui-marian-mina-alti-doi-primari-s-au-alaturat-pnl/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 2 aprilie 2024 10:19

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.