Un bărbat de 51 de ani din Bolintin Deal și-a agresat membrii familiei, amenințându-i cu toporul!

Un bărbat de 51 de ani din Bolintin Deal și-a agresat membrii familiei, amenințându-i cu toporul!

 La data de 8 iulie, ora 21.45, polițiștiiSecției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict cu socrul său.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit că, un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Bolintin Deal, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi amenințat cu un topor membrii familiei sale, creându-le acestora o stare de temere.

Ulterior, bărbatul ar fi distrus cu toporul o masă din curtea locuinței și ar fi rupt o bijuterie aparținând soției sale.

De asemenea, acesta l-ar fi agresat fizic pe fiul său, un tânăr, de 26 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și violență în familie, fiind întocmit formular de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, constatându-se faptul că există risc iminent, motiv pentru care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 9 iulie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

 Miercuri, 10 iulie, bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

 

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Un bărbat de 51 de ani din Bolintin Deal și-a agresat membrii familiei, amenințându-i cu toporul! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 La data de 8 iulie, ora 21.45, polițiștiiSecției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict cu socrul său. În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit […]

Articolul Un bărbat de 51 de ani din Bolintin Deal și-a agresat membrii familiei, amenințându-i cu toporul! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-barbat-de-51-de-ani-din-bolintin-deal-si-a-agresat-membrii-familiei-amenintandu-i-cu-toporul/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 iulie 2024 12:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.