Un Mercedes Benz căutat pentru confiscare în Germania, depistat în Frontiera de la Giurgiu

Un Mercedes Benz căutat pentru confiscare în Germania, depistat în Frontiera de la Giurgiu

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităților din Germania. 

La data de 20 august, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean turc, care conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Germania.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de 150.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tăinuire” , faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 alin. 1 din Codul Penal.

Articolul Un Mercedes Benz căutat pentru confiscare în Germania, depistat în Frontiera de la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităților din Germania.  La data de 20 august, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean turc, care conducea […]

Articolul Un Mercedes Benz căutat pentru confiscare în Germania, depistat în Frontiera de la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-mercedes-benz-cautat-pentru-confiscare-in-germania-depistat-in-frontiera-de-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 august 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.