Un motociclist a fost grav rănit , sâmbătă la prânz, în impactul cu un autoturism, pe ”Șoseaua morții”!

Un motociclist a fost grav rănit , sâmbătă la prânz, în impactul cu un autoturism, pe ”Șoseaua morții”!

Un motociclist, în vârstă de 24 de ani, a fost grav rănit în urma unui accident rutier ce s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, pe DN 6, denumităși ”Șoseaua morții”…

Drumul Național 6 pornește din București spre vestul României, trece prin Alexandria, Craiova, Filiași, Caransebeș, Lugoj și Timișoara.

Șoseaua are o lungime de 639 de kilometri, iar zeci de mii de șoferi experimentează în fiecare zi pericolul de a conduce pe un drum cu o singură bandă pe sens.

Evenimentul a avut loc la intrarea în localitatea Valea Plopilor județul Giurgiu), fiind implicate un autoturism și  motocicleta ce apare în una din imagini.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Drumul Național 6 candidează la nedoritul titlu de cel mai periculos drum din România. Șoseaua de peste 600 de kilometri are doar o singură bandă pe sens. Anul acesta, doar pe porțiunea care străbate județul Caraș-Severin, 20 de oameni au murit în accidente produse pe DN6.

 Depășirile inconștiente, șicanele în trafic și viteza excesivă contribuie și ele la această denumire de „Șoseaua morții”!

(Jurnal)

Un motociclist, în vârstă de 24 de ani, a fost grav rănit în urma unui accident rutier ce s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, pe DN 6, denumităși ”Șoseaua morții”… Drumul Național 6 pornește din București spre vestul României, trece prin Alexandria, Craiova, Filiași, Caransebeș, Lugoj și Timișoara. Șoseaua are o lungime de 639 de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-motociclist-a-fost-grav-ranit-sambata-la-pranz-in-impactul-cu-un-autoturism-pe-soseaua-mortii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=un-motociclist-a-fost-grav-ranit-sambata-la-pranz-in-impactul-cu-un-autoturism-pe-soseaua-mortii
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 aprilie 2023 12:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.