Un politician din Moldova îl îndeamnă pe Putin să continue războiul din Ucraina: Moldovenii sprijină „operaţiunea specială”. Vrem să învingeţi fascismul

Aleksandr Kalinin a declarat că în Republica Moldova ar exista un laborator biologic. Mai mult, ucrainenii anticipând că militarii ruşi vor prelua controlul asupra laboratoarelor biologice din Ucraina, ar fi transferat în Moldova mai multe probe biologice.

Un alt fals promovat de Kalinin ţine de faptul că secretarul de stat al SUA, Anthony Blinken, care a vizitat recent Chişinăul, ar fi stat în Moldova timp de trei zile. Kalinin a sugerat că Blinken ar fi stat 3 zile la Chişinău în contextul în care urma să fie transportate probe biologice din Ucraina în Moldova. 
Alt fals se referă la faptul că NATO ar planifica să disloce trupe militare în Moldova.
Acesta a continuat seria de falsuri, susţinând că partizanii ucraineni trec noaptea frontiera R. Moldova şi se stabilesc în păduri, fiind înarmaţi. „Iată spuneţi-mi, care ar trebui să fie acţiunile de mai departe ale Rusiei şi Moldovei, când aceşti partizani îşi vor desfăşura acţiunile lor din pădurile Moldovei”, a spus Kalinin.
Kalinin a afirmat că ruşii din Moldova sunt discriminaţi şi că acestora nu li se permite să vorbească în rusă.
Spre final de interviu, Kalinin s-a adresat preşedintelui Vladimir Putin într-un limbaj propagandistic dedicat audienţei din Rusia, manipulată de presa de stat.
„Stimate Vladimir Putin, cetăţenii R. Moldova sprijină decizia Dvs privind operaţiunea specială de pe teritoriul Ucrainei. Puterea de la Chişinău reprezintă alegerea a 8% din populaţia R. Moldova. Circa 70% din cetăţeni pledează pentru relaţii bune cu Rusia, ei sunt vorbitori de rusă. Din numele cetăţenilor R. Moldova şi a Partidului Regiunilor, ne adresăm către Dvs să duceţi până la final operaţiunea specială, să învingeţi fascismul şi să nu permiteţi ca acesta să se extindă din nou”.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.