Un tânăr din Buturugeni, reținut de Poliție, fiind bănuit că a furat bani dintr-o societate comercială

Un tânăr din Buturugeni, reținut de Poliție, fiind bănuit că a furat bani dintr-o societate comercială

 

Un tânăr din comuna Buturugeni, județul Giurgiu a fost reținut de polițiștii giurgiuveni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 28 mai, ora 8.35, polițiștii Secției nr. 6, Poliție Rurală Mihăilești, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din comuna Buturugeni, județul Giurgiu cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras 27.000 de lei, dintr-o societate comercială.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 27 spre 28 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale, cu sediul în localitatea Buturugeni, prin forțarea unei ferestre, de unde ar fi sustras 27.000 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 19 octombrie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost identificată, ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din comuna Buturugeni, județul Giurgiu.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul Un tânăr din Buturugeni, reținut de Poliție, fiind bănuit că a furat bani dintr-o societate comercială apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Un tânăr din comuna Buturugeni, județul Giurgiu a fost reținut de polițiștii giurgiuveni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. La data de 28 mai, ora 8.35, polițiștii Secției nr. 6, Poliție Rurală Mihăilești, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din comuna Buturugeni, județul Giurgiu cu privire la faptul […]

Articolul Un tânăr din Buturugeni, reținut de Poliție, fiind bănuit că a furat bani dintr-o societate comercială apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-tanar-din-buturugeni-retinut-de-politie-fiind-banuit-ca-a-furat-bani-dintr-o-societate-comerciala/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 20 octombrie 2023 13:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.