Un tânăr din Frăteşti a fost arestat după ce a intrat peste o bătrână, încercând să o violeze…!

Un tânăr din Frăteşti a fost arestat după ce a intrat peste o bătrână, încercând să o violeze…!

 Un tânăr din Frăteşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi intrat peste o bătrână și ar fi încercat să o violeze,  agresând-o!

Conform comunicatului Poliției, individul i-ar fi furat femeii cardul de sănătate cât şi pe cel social, dându-le unui tânăr din comuna Putineiu, pentru a se folosi de ele.

Deşi ştia de la cine provin, individul a folosit cardul social pentru a face cumpărături,  motiv pentru care acum este cercetat de polițişti pentru tăinuire și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

      „La data de 24 februarie, ora 13.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 85 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta. 

      Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., în timp ce femeia se afla la locuința sa, o persoană necunoscută ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta și, ulterior, ar fi agresat-o fizic. De asemenea, aceasta ar fi sustras din locuința apelantei, cardul de sănătate și cardul social pentru alimente.

      În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de savârșirea infracțiunilor de tentativă la viol și furt calificat, ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu.

      Totodată, din cercetări, a reieșit faptul că acesta i-ar fi oferit cele două carduri unui tânăr, de 18 ani, din comuna Putineiu, care, având cunoștință de proveninența lor, le-ar fi utilizat pentru achiziționarea unor cumpărături. Față de tânărul de 18 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

      La data de 11 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore”,  se precizează în comunicatul emis de IPJ Giurgiu. 

Marți, 12, martie, cei doi tineri  au fost prezentați unității de parchet competente, cu propuneri procedurale, iar magistrații au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru bărbatul din comuna Frăteşti, în timp ce tânărul din comuna Putineiu, este cercetat în stare de libertate.

(Jurnal)

Articolul Un tânăr din Frăteşti a fost arestat după ce a intrat peste o bătrână, încercând să o violeze…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Un tânăr din Frăteşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi intrat peste o bătrână și ar fi încercat să o violeze,  agresând-o! Conform comunicatului Poliției, individul i-ar fi furat femeii cardul de sănătate cât şi pe cel social, dându-le unui tânăr din comuna Putineiu, pentru a se folosi de […]

Articolul Un tânăr din Frăteşti a fost arestat după ce a intrat peste o bătrână, încercând să o violeze…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-tanar-din-fratesti-a-fost-arestat-dupa-ce-a-intrat-peste-o-batrana-incercand-sa-o-violeze/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 martie 2024 02:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.