Vineri seară, la ”Conacul Filipescu”, Ionuț Galani a umplut localul de lume bună și de acordurile ispititoare ale muzicii grecești (VIDEO)

Vineri seară, la ”Conacul Filipescu”, Ionuț Galani a umplut localul de lume bună și de acordurile ispititoare ale muzicii grecești (VIDEO)

Seară de excepție la conacul Filipescu, pe DN 5 Giurgiu-București (localitatea 30 decembrie).

Muzică și lume de bună calitate, brunch și grătar, opulențe, bufet suedez, vinuri selecționate din tradiționalele crame românești, melodii vechi, de neuitat, sârbe, hore.

Și peste toate acestea, inegalabila voce a lui Ionuț Galani, care a delectat atmosfera cu nostalgicele acorduri grecești ce le-au amintit multora dintre cei aflați în local de concediile petrecute în Grecia, de plajele însorite și tavernele în care se simțeau, aduse de adierile de vânt, miresmele midiilor stropite cu vin și aromele ispititoare ale fructelor de mare.

O petrecere ce s-a prelungit mult peste miezul nopții, organizată de gazde (amfitrion fiind însuși proprietarul, dl. Vanghele) pentru a marca într-un mod inedit, ”Valentine Day” (Ziua Îndrăgostiților), consumată cu doar câteva zile în urmă.

În sfârșit, iată o locație de bun gust în care familiștii, grupurile de prieteni pot veni să asculte ”live”, muzică de petrecere, piese lăutărești autentice și să danseze de la valsuri și tangouri nemuritoare, la tradiționalele geamparale românești.

O seară care a fost deschisă de acordurile ”Rapsodiei române” a lui Enescu și s-a încheiat cu nemuritorul ”Zorba” dansat ca la manual de un  ansamblu de tineri constănțeni, membri ai comunității elene din orașul de la malul Mării Negre.

(Jurnal)

Seară de excepție la conacul Filipescu, pe DN 5 Giurgiu-București (localitatea 30 decembrie). Muzică și lume de bună calitate, brunch și grătar, opulențe, bufet suedez, vinuri selecționate din tradiționalele crame românești, melodii vechi, de neuitat, sârbe, hore. Și peste toate acestea, inegalabila voce a lui Ionuț Galani, care a delectat atmosfera cu nostalgicele acorduri grecești […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/vineri-seara-la-conacul-filipescu-ionut-galani-a-umplut-localul-de-lume-buna-si-de-acordurile-ispititoare-ale-muzicii-grecesti-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vineri-seara-la-conacul-filipescu-ionut-galani-a-umplut-localul-de-lume-buna-si-de-acordurile-ispititoare-ale-muzicii-grecesti-video
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 februarie 2023 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.